Åkersberga Elektriska AB - Elektriker i Stockholm, elinstallationer

Åkersberga Elektriska är en elektriker som
är verksam i Stockholm med omnejd.
Vi leder strömmen!

Elektriker Stor-Stockholm

stor-stockholm

För Åkersberga Elektriska är Stor-Stockholm vårt främsta arbetsområde och sedan 1934 har företaget hjälpt såväl privatpersoner som företag och kommun med allt som rör elinstallationer.

Stor-Stockholm är en växande region. Fritidhusområden och obebyggd mark förvandlas succesivt till områden där människor bor permanent och i de gamla villakvarteren anpassas husen till modern standard vartefter hemmen byter ägare. Nya företag etableras för att erbjuda det alla invånare behöver för en fungerande vardag.

I denna verklighet verkar vi, med vår serviceanda och samlade kompetens...
...behöver du en bra el-kontakt – kontakta oss!

För våra tjänster, klicka här

Läs mer...

Elektriker Österåker

För Åkersberga Elektriska är Åkersberga hemmaplan. Det var här allt började och de flesta av oss som arbetar på företaget bor i eller har en tydlig koppling till kommunen. Sedan 1934 har företaget hjälpt såväl privatpersoner som företag och kommun med allt som rör elinstallationer.

Läs mer...

Elektriker Vaxholm

För Åkersberga Elektriska är Vaxholms kommun den renodlade skärgårdsgrannen i söder. Vårt kontor finns i Åkersberga, men tack vare ett stort skärgårdsintresse hos flera inom företaget har vi kopplingar till kommunen och sedan många år tillbaka hjälper vi både privatpersoner och företag i kommunen med allt som rör elinstallationer.

Läs mer...

Elektriker Täby

För Åkersberga Elektriska är Täby nästgårds. Vårt kontor ligger i Åkersberga men sedan många år tillbaka hjälper vi såväl privatpersoner som företag och kommun med allt som rör elinstallationer. För ett tag sedan avslutade vi projekten med Byleskolan och Hägernäs IP och nya projekt är redan på gång.

Läs mer...

Elektriker Vallentuna

För Åkersberga Elektriska är Vallentuna nästgårds. Vårt kontor finns i Åkersberga, men några av våra medarbetare bor i kommunen och sedan många år tillbaka hjälper vi både privatpersoner och företag i kommunen med allt som rör elinstallationer.

Läs mer...

Elektriker Danderyd

För Åkersberga Elektriska är Danderyd inte nästgårds, men även om vårt kontor ligger i Åkersberga så har vi under de senaste åren haft många arbeten i Danderyds kommun, mycket tack vare en medarbetare som har bra kontakter där.

Läs mer...

Elektriker Norrtälje

För Åkersberga Elektriska är Norrtälje nästgårds. Vårt kontor finns i Åkersberga, men några av våra medarbetare bor i Norrtälje och sedan många år tillbaka hjälper vi både privatpersoner och företag i kommunen med allt som rör elinstallationer. Vi har också arbetat med de elektriska installationerna i ett stort projekt när byggandet av Flygfyren nyligen avslutades.

Läs mer...

Home Verksamhetsområden

Kontakt

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Tel: 08-540 216 05
Fax: 08-540 693 61

Kontaktformulär

Vi finns även på

Elektriker Stockholm

Åkersberga Elektriska AB utför elinstallationer i Stockholm. Vi arbetar både i Stockholms innerstad likväl som i kommunerna runt om i Stockholmsområdet.
Söker du elektriker i Stockholm, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Norrtälje eller någon annan stad/kommun runt Stockholm är du välkommen att kontakta oss.
I vissa fall kan vi även hjälpa kunder i andra städer om behovet finns.

Sitemap