Åkersberga Elektriska AB - Elektriker i Stockholm, elinstallationer

Åkersberga Elektriska är en elektriker som
är verksam i Stockholm med omnejd.
Vi leder strömmen!

PRIVATKUND

privatkund

Plötsligt fel i elsystem

Upptäcker du som privatkund ett plötsligt fel i ditt elsystem kan vi oftast hjälpa dig utan att du behöver vänta alltför länge. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Renovering

När det är dags för renovering av bostad eller fritidshus ser vi till att du få in nya, säkra och ändamålsenliga el-ledningar. Självklart kommer vi ut och tittar på vad som behöver göras och lämnar offert så du vet vad det kommer att kosta. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Tillbyggnad

Vid till- & ombyggnad på befintliga hus hjälper vi till med både el-ritningar och dragning av el-ledningar. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Nyproduktion

När du som kund funderar på att bygga ny bostad eller nytt fritidshus kan vi erbjuda helhetslösningar för samtliga elinstallationer. Vi kan också tillhandahålla vitvaror, belysning, radiatorer m m. För den som önskar miljövänliga och energieffektiva alternativ har vi olika lösningar.

TV, data, tele & larm

Vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar gällande TV, data, tele och larm.

Elinstallationer i skärgården

Vi på Åkersberga Elektriska värnar om en levande skärgård och åtar oss gärna arbeten ute på öarna. En av våra medarbetare bor själv på Ljusterö och han har under årens lopp hjälpt många av öarnas bofasta och fritidsboende med elinstallationer av alla de slag.

FÖRETAG/INDUSTRI & KOMMUN

foretag-kommun

Plötsligt fel i elsystem

Upptäcker ni ett plötsligt fel i ert elsystem kan vi oftast hjälpa er utan att ni behöver vänta alltför länge.

Renovering eller förändring av verksamhet i lokal

När det är dags för renovering av eller förändring av verksamhet i lokaler av olika slag ser vi över vilka behov som finns och anpassar elnätet därefter.

Tillbyggnad

Vid till- & ombyggnad av befintlig verksamhet hjälper vi till med både el-ritningar och dragning av el-ledningar.

Nyproduktion

När det är dags för nyproduktion av företagsbyggnader åtar vi oss att ta hand om alla elinstallationer. Vi kan också tillhandahålla vitvaror, belysning, radiatorer m m. För den som önskar miljövänliga och energieffektiva alternativ har vi olika lösningar.

TV, data, tele & larm

Vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar gällande TV, data, tele och larm.

ENTREPRENAD

entreprenad

Sedan företaget fick nya ägare för ett antal år sedan har man fokuserat på att få in en ny gren i vår verksamhet, nämligen entreprenad. Företaget har framgångsrikt lämnat anbud och genomfört de entreprenader vi fått och har idag en bredd i erfarenhet från olika stora entreprenader. Det gäller allt från omklädningsrum på idrottsplats som ska göras om till större byggnationer som köpcentrum.

Vi lämnar gärna anbud på alla typer av entreprenader och kan, bortsett från grundläggande el-installationer, också erbjuda helhetslösning gällande data, tele & larm.

Se våra pågående och avslutade entreprenader under länkarna nedan.

Armada fastigheter - K-husen ROT åt RCC Byggservice

Täby kommun - Hägernäs IP Omklädningsrum åt Svenska Regmaster

Täby kommun - Ombyggnad/tillbyggnad kök Byle skola Stig Nelson Byggnads AB 

Täby kommun - Byle förskola nybyggnad åt Totalentreprenören 

Flygfyrens Handelsområde - Affärscentrum nybyggnad åt Fyrfast AB genom MUM projektbyggarna

Home Våra tjänster

Kontakt

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Tel: 08-540 216 05
Fax: 08-540 693 61

Kontaktformulär

Vi finns även på

Elektriker Stockholm

Åkersberga Elektriska AB utför elinstallationer i Stockholm. Vi arbetar både i Stockholms innerstad likväl som i kommunerna runt om i Stockholmsområdet.
Söker du elektriker i Stockholm, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Norrtälje eller någon annan stad/kommun runt Stockholm är du välkommen att kontakta oss.
I vissa fall kan vi även hjälpa kunder i andra städer om behovet finns.

Sitemap