Åkersberga Elektriska AB - Elektriker i Stockholm, elinstallationer

Åkersberga Elektriska är en elektriker som
är verksam i Stockholm med omnejd.
Vi leder strömmen!

Om oss

Åkersberga Elektriska AB är ett gediget och väl etablerat företag som varit en del av kommunens näringsliv sedan 1934. Den 3:e mars 2008 togs familjeföretaget över av Patrik Åkerberg och Carl Niklasson, som båda har en lång historia som anställda inom företaget.

Patrik och Carl N

Åkersberga Elektriska AB är serviceföretaget vars signum är nöjda kunder vare sig det handlar om privatpersoner eller byggherrar i stora entreprenader. Som ett viktigt led i att göra våra kunder belåtna försöker vi att hålla nere väntetiden till ett minimum.

För närvarande har vi ett 15-tal mycket kompetenta medarbetare. Våra duktiga montörer har tillsammans ett brett kunskapsspektra, och vi åtar oss allt från det lilla serviceuppdraget hos privatpersoner till kompletta elinstallationer vid nybyggnationer och mindre industrier. I huvudsak utför vi el-, tele- och datainstallationer till både företag och privatpersoner. Vi tycker att en levande skärgård är viktigt och vi åtar oss gärna jobb där.

För oss är en hållbar utveckling en självklarhet och Åkersberga Elektriska AB är sedan några år tillbaka miljödiplomerade. Som en del i vårt miljöengagemang utbildas alla våra anställda i grundläggande miljökunskap och ecodriving och vi har bytt ut stora bensinslukande bilar mot mindre och mer energieffektiva modeller. Vi hjälper också gärna våra kunder med energirådgivning och att välja miljöriktiga alternativ när det exempelvis gäller belysning eller uppvärmning.

Vi är delägare i Elkedjan, en rikstäckande inköpsorganisation. Tack vare det kan vi tillhandahålla vitvaror till mycket bra priser. Åkersberga Elektriska AB är också medlem i EIO (Elektriska installatörsorganisationen) och arbetar efter EIO:s miljöplan (Q-miljö) samt kvalitetssäkringssystem. För att kunna erbjuda våra kunder den bästa och senaste tekniken får våra anställda fortlöpande gå olika branschutbildningar inom bland annat miljö, kvalitetskontroll, nya föreskrifter och elsäkerhet.

Välkommen till oss!

Kontakt

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Tel: 08-540 216 05
Fax: 08-540 693 61

Kontaktformulär

Vi finns även på

Elektriker Stockholm

Åkersberga Elektriska AB utför elinstallationer i Stockholm. Vi arbetar både i Stockholms innerstad likväl som i kommunerna runt om i Stockholmsområdet.
Söker du elektriker i Stockholm, Täby, Åkersberga, Vallentuna, Norrtälje eller någon annan stad/kommun runt Stockholm är du välkommen att kontakta oss.
I vissa fall kan vi även hjälpa kunder i andra städer om behovet finns.

Sitemap